SENIORANALYSE forbedrer din økonomi som pensionist !

Ved du, hvordan og hvornår dine forskellige alderspensioner vil blive udbetalt ? Og kan du selv kombinere udbetalingerne med din øvrige formue, så du får den bedst mulige økonomi som pensionist ?

Pension er et kompliceret område, og man har i dag mange muligheder for at spare op til sin alderdom. Det er vanskeligt at overskue de mange indviklede regler og tage højde for modregninger i efterløn og folkepension – og hvad med skatteforholdene ?
CARE FORSIKRINGSRÅDGIVNING A/S arbejder med SENIORANALYSE – et program, som beregner den optimale anvendelse af pensionsformuen.

Forudsætningerne indtastes …..

SENIORANALYSE kombinerer alle offentlige ydelser – efterløn, ATP, LD og folkepension – med de pensioner, man har sparet op. Friværdier, holdingselskaber, privat formue og andre værdier indgår også i det omfang, man selv ønsker at bruge dem, og personskatter beregnes efter nyeste skatteregler.
Til sidst fastlægger man de rådighedsbeløb, man ønsker undervejs i forløbet.

…… og der regnes

Nu foretager SENIORANALYSE en række komplicerede beregninger og viser derefter med overskuelig grafik, forklaringer og budgetter, hvornår det bedst betaler sig at bruge sine forskellige pensioner, friværdier og frie midler.

SENIORANALYSE fra CARE FORSIKRINGSRÅDGIVNING A/S udskrives som en komplet handlingsplan med overskuelig grafik og et detaljeret budget for hvert enkelt år, som præcist fortæller, hvornår og i hvilken rækkefølge pensionsmidlerne skal bruges. Rådighedsbeløbene for hvert enkelt år i budgettet vises som nettoindkomst efter skat.
Og næsten alle vil få en fornuftig økonomisk nettogevinst - folk med mange forskellige pensionsordninger kan tjene op til flere hundrede tusinde kroner ved at følge analysens anbefalinger !

Kontakt os
 1. Her kan du sende os en besked og vi vil vende tilbage til dig, så snart vi kan
 2. Navn:*
  Please let us know your name.
 3. E-mail:*
  Please let us know your email address.
 4. Telefon:
  Please write a subject for your message.
 5. Gengiv koden (spam tjek)*
  Gengiv koden (spam tjek)
  Invalid Input
 6. Din Besked:*
  Please let us know your message.

 • Care Forsikringsrådgivning A/S
 • CVR: 25733444
 • Adresse: Mosegårdsvej 3, 3480 Fredensborg
 • Tel: +45 70 21 66 11
 • E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.