Ledelsesansvarsforsikring

Logo

En Ledelsesansvarsforsikring eller en Bestyrelses- og Direktionsansvarsforsikring skal yde beskyttelse for ledelse, bestyrelse og direktion for det personlige ansvar de kan ifalde som følge af deres ledelseserhverv.

Ledelsesansvaret er personligt og ubegrænset, hvorfor man som leder kan risikere både at miste sin egen og familiens fælles formue i tilfælde af erstatningsansvar som følge af sine ledelsesmæssige beslutninger og dispositioner.

Forsikringen skal dække krav rejst mod direktører og bestyrelsesmedlemmer, hvis disse bliver sagsøgt med påstand om personligt ledelsesansvar.

Forsikringen dækker desuden også sagsomkostninger i forbindelse med en evt. påstand om personligt ledelsesansvar uanset om påstanden er uberettiget eller ej.

En Bestyrelses- og Direktionsansvarsforsikring tegnes på koncernniveau og dækker således alle bestyrelses- og direktionsmedlemmer i koncernen samt bestyrelses- og direktionsmedlemmer der repræsenterer koncernen i selskaber, foreninger eller andre organisationer, der ligger udenfor koncernen. 

En ledelsesansvarsforsikring eller Bestyrelses- og Direktionsansvarsforsikring bør yde en all-risk dækning, som således dækker enhver form for personligt ansvar som følge af ledelseserhvervet. 

Forsikringen kan tegnes af alle typer af virksomheder, foreninger og organisationer.

Kontakt os
 1. Her kan du sende os en besked og vi vil vende tilbage til dig, så snart vi kan
 2. Navn:*
  Please let us know your name.
 3. E-mail:*
  Please let us know your email address.
 4. Telefon:
  Please write a subject for your message.
 5. Gengiv koden (spam tjek)*
  Gengiv koden (spam tjek)
  Invalid Input
 6. Din Besked:*
  Please let us know your message.

 • Care Forsikringsrådgivning A/S
 • CVR: 25733444
 • Adresse: Mosegårdsvej 3, 3480 Fredensborg
 • Tel: +45 70 21 66 11
 • E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.